Vierde editie van de Noorder Gitaar Dag

Met standhouders uit Nederland, België en Duitsland
Op  7 maart 2015 zal de vierde editie van de Noorder Gitaar Dag plaatsvinden in het Groninger Zuidbroek. Op deze beurs, die inmiddels tot één van de toonaangevende beurzen in Nederland wordt gerekend, zullen dit keer bijna vijftig standhouders komen met een veelzijdig aanbod van (bas)gitaren, versterkers, effect-apparatuur, accessoires etc. 
Eén van de organisatoren, de in Zuidbroek woonachtige musicus Coos Grevelink laat weten: “Dit jaar mogen we ook de nodige standhouders uit Duitsland en België verwelkomen. Verder zullen er de demo’s, clinics en kleine optredens plaatsvinden. O.a. topgitarist Ruben Hoeke zal vanwege het grote succes van 2014 op verzoek opnieuw clinics en een kort optreden verzorgen. 
 
De eerste drie edities trokken samen ruim 1700 bezoekers vanuit het hele land en mogen daarmee een groot succes genoemd worden.”

Na de eerste beurs in 2012 is de ‘Stichting Noorder Gitaar Dag’ opgericht, die ook verantwoordelijk was voor de gitaarbeurs tijdens het Groninger Gitaar Festival in oktober 2012 in Winschoten. Het geheel speelt zich wederom af in De Broeckhof, W.A Scholtenweg te Zuidbroek. Dit jaar is er een vierde zaal toegevoegd aan de beurs. 

Reactie toevoegen