Maxima verwelkomt de zomer

In de afgelopen periode hebben weer veel mensen kleding en toebehoren bij Kledingbank Maxima gebracht. Dat het niet alleen om gangbare spullen ging bleek toen medewerkers van de kledingbank in een colbert een waardevol horloge vonden. In andere kledingstukken vonden medewerkers een broche.
Kledingbank Maxima kan zich voorstellen dat dit niet de bedoeling van de gevers is. Heeft u onlangs kleding geschonken en mist u nu een sieraad, meldt u zich voor 1 juni 2015 bij de kledingbank, tel. 0598 750 602.

Dinsdag 3 maart opent Kledingbank Maxima Veendam haar deuren weer voor het nieuwe seizoen. Van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 - 16.00 uur kunnen minima weer gratis komen winkelen. Heeft u een inkomen tot 110% van bijstandsniveau, dan wordt u van harte uitgenodigd te komen winkelen. Neem uw ID kaart en de laatste inkomensspecificatie mee. Kledingbank Maxima controleert alleen of u daadwerkelijk tot de doelgroep behoort en doet verder niets met uw financiële gegevens.
Er is weer een mooie collectie van zomerkleding aanwezig, voor dames, heren en kinderen. Ook schoenen, sieraden, tassen en boeken zijn weer verkrijgbaar.
Op vrijdag 20 maart om 14.00 uur wordt een modeshow in de winkel gehouden. Later in het seizoen volgen meer activiteiten. Kom gezellig langs voor meer informatie of kijk op de website www.kledingbankmaxima.nl waarna u ‘Veendam’ aanklikt.

Reactie toevoegen