Deel jouw Winkler Prins herinnering

De voorbereidingen van de activiteiten ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van Winkler Prins Veendam in de week van 10 tot en met 15 oktober 2016 zijn in volle gang! Dat het jubileum nu al leeft, blijkt wel op Facebook en Linkedin. Daarom staat nu ook de website WP150.nl online. Geïnteresseerden kunnen zich op de site inschrijven voor de nieuwsbrief en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. 
De speciale jubileumwebsite wordt de komende tijd aangevuld met het programma, de locaties, sponsoren en foto’s. Daarvoor zijn we hulp nodig! We roepen (oud)leerlingen en medewerkers op, om hun foto’s uit de Winkler Prins tijd te delen op de Facebookpagina van WP150 of te mailen.  De foto’s zullen zo mogelijk dan ook geplaatst worden in de fotogalerij op de website.
 
Voor wie is de reünie zaterdag 15 oktober 2016 bestemd?
De reünie wordt georganiseerd voor alle leerlingen en medewerkers die op de Winkler Prins zitten of hebben gezeten, dus ook voor alle leerlingen en medewerkers van De Vaart vanaf de fusie in 1997.
 
Oproep voor het Jubileumboek WP150
Er komt een jubileumboek uit. De redactiecommissie richt zich naast een historisch deel vooral op de laatste vijfentwintig jaren met een aantal thema’s. De vijfentwintig jaren daarvoor staan uitvoerig beschreven in het Gedenkboek ‘de Kleinste Winkler Prins’, dat in 1991 is uitgegeven. 
Ongetwijfeld zijn er heel veel verhalen te vertellen. De redactiecommissie roept oud-leerlingen, -medewerkers en  -leden van raden op om ideeën en onderwerpen aan te dragen en te graven in de eigen herinneringen naar items uit de laatste vijfentwintig jaren die absoluut niet zouden mogen ontbreken in het jubileumboek. Suggesties, foto’s, verhalen en herinneringen kunt u mailen naar info@wp150.nl.

Reactie toevoegen