Opstapcursus hardlopen SOS

Wil jij je conditie een push in de goede richting geven? Op een leuke en gezellige manier in de frisse buitenlucht? Dan is de opstapcursus hardlopen iets voor jou! Lopen in groepsverband is veel leuker dan in je eentje, naast het gezellige sociale gebeuren kun je hier ook veel steun en motivatie uithalen en ervaringen delen. Daarom start GAV SOS Muntendam in samenwerking met Fysiotherapie Menterwolde op dinsdag 10 maart 2015 weer met haar jaarlijkse opstapcursus hardlopen waarin je 12 weken aan je conditie gaat werken.
Daarnaast komen ook onderwerpen aan bod zoals oefeningen, kleding, blessurepreventie en voeding. Een mooi doel en afsluiting van de cursus is met alle deelnemers 5 km hardlopen tijdens een hardloopevenement. Plezier in het hardlopen en de rustige opbouw staan centraal tijdens de trainingen onder begeleiding van professionele trainers.
Tijdens de cursus zul je merken dat hardlopen leuk is. Al na enkele keren gaat je conditie met sprongen vooruit en je lichaam, maar ook je geest verandert positief. Hardlopen is dé activiteit om calorieën te verbranden, waardoor spier-massa toeneemt en de hoeveelheid vet in het lichaam vermindert.
Denk niet ‘ik heb niet genoeg conditie’ of ‘daar heb ik het lichaam niet voor’, iedereen kan aan deze cursus meedoen!
“De eerste training kon ik serieus nog geen 100 meter hardlopen, en na 12 weken liep ik 5 km zonder te wandelen. Dat gevoel vergeet ik nooit meer”, aldus een opstapper van de cursus van 2013 “Pas maar op voor je het weet ontdek jij ook de passie en loop je net als ik fanatiek met de reguliere trainingen van SOS mee!”
 
Overtuigd? Voor meer informatie zie onze advertentie in deze krant en meld je aan!

Reactie toevoegen