Een kerstlied met Erwin de Vries

Na een periode van oefenen was het donderdag zover. Op OBS De Mieden werd het speciaal voor De Mieden gemaakte kerstlied gezongen. De kinderen hadden de hele week al goed geoefend voor het optreden.
De generale repetitie van donderdagmorgen ging heel goed, maar het was natuurlijk wel spannend voor iedereen. Het dansje dat onder leiding van Juf Gretha aan de kinderen was geleerd bracht de hele meute in beweging.
Voorafgaand aan het optreden hadden de kinderen een kerstdiner in de klassen. Samen met de ouders hadden de kinderen allerlei culinaire hoogstandjes op tafel gezet. Van broodjes knakworst tot aan zalmfilet en van tomatensoep tot muffins. En natuurlijk heerlijke toetjes zoals bijvoorbeeld pudding.
De klassen en de school waren heel mooi in kerstsfeer gebracht. Ook de kinderen zagen er prachtig uit. Het kerstlied, geschreven door Erwin de Vries en vertolkt door de kinderen, was leuk om naar te luisteren. Er werd zelfs meegezongen door het publiek!  
Onder de kerstboom op het schoolplein was er kortom een heerlijke kerstsfeer. OBS de Mieden sluit het jaar 2014 sfeervol af.

Reactie toevoegen