Succesvol afvallen begint met bewegen

SVO Zuidbroek in samenwerking met Miranda Westers, Gewichtsconsulente. De Kerstdagen en Oud en Nieuw staan voor de deur en verleidingen liggen op de loer. In december hebben we allemaal etentjes met vrienden en familiebrunches.
Het is telkens een kerstkransje hier, een oliebol daar, warme chocolademelk met slagroom en natuurlijk voor de gezelligheid wat wijntjes. Met al dat lekkere eten en drinken komen de kilo’s er ongemerkt weer aan. Tijd voor een gezonde start in 2015.
 
Wellicht ben je de strijd tegen de overtollige kilo’s al vaker aangegaan, maar lukt het je niet alleen? Als gewichtsconsulente weet ik hoe moeilijk het is om de knop om te zetten en te kiezen voor een gezondere levensstijl.  
 
Gezond eten en bewegen, de basis voor succes bij afvallen. 
Een belangrijke voorwaarde om af te vallen is gezond eten en bewegen. Gezond eten kunt u leren in mijn praktijk. Gezond bewegen is er onlosmakelijk mee verbonden. Daarom bied ik samen met SVO Zuidbroek per 1 januari 2015 de mogelijkheid om op de woensdagochtend te komen bewegen op muziek tijdens Keep Fit Power. 
 
Keep Fit Power is een uur effectief bewegen op muziek, circuit, versterking van de buik- en bilspieren en de biceps en triceps. Het is een combinatie van aerobics, steps, conditie- en krachttraining. Bewegen is goed voor het lichaam, geeft je meer energie en je gaat je fitter voelen. Keep Fit Power is voor jong en oud, laagdrempelig, gezellig en iedereen kan in zijn eigen tempo meedoen. Keep Fit Power wordt gegeven op de woensdagmorgen in de gymzaal van Het Kwartet in Zuidbroek van 9.00 tot 10.00 uur. 
 
Voor mensen die willen afvallen is bewegen in de ochtend een hele goede keus. De vetverbranding wordt dan meteen voor de hele dag gestimuleerd.  
 
Begeleid afvallen als extra stok achter de deur. 
Wil je begeleiding bij het afvallen? Dan is het de mogelijkheid om na Keep Fit Power wekelijks te wegen. Je gewicht wordt genoteerd en is er tijd voor persoonlijk advies. Extra begeleiding kan in de vorm van een persoonlijk voedings- en bewegings-advies dat we bij mij of bij jou thuis gaan opstellen. Als je je in januari 2015 aanmeldt, krijg je bovendien 10% korting op het 12 weken programma ‘Eet bewust, leef gezond’. 
 
Fijne feestdagen en ik zie u graag in 2015!
 
Sportieve groet, 
Miranda Westers, gewichtsconsulente
Derk Bruintjes, voorzitter SVO Zuidbroek

Reactie toevoegen