55+ Nieuwjaarsbal 2015

Graag nodigen wij alle danslustige 55-plussers uit voor het Nieuwjaarsbal 2015 op donderdag 8 januari! Op deze manier willen we het activiteitenseizoen van Team Sport en Cultuur van de gemeente Veendam en het Ouderenwerk van Compaen groots openen! We bieden een aantal leuke leerzame dansworkshops aan, Country Line Dance, Stijldans Salsa, Tango, Moderne dans, Beweeg je vrij en Rock en Roll! Onder begeleiding van dansdocenten, maar vooral voor het dansplezier.
Dansen houdt je jong en goed van lijf en leden! U wordt ontvangen met een gezonde Smoothie, aangeboden door Stichting Wildervank Fonds, lekker en gezond!
Tevens zijn er, bij voldoende animo mogelijkheden om naar aanleiding van deze workshops vervolgcursussen op te starten op diverse locaties. De inloop is vanaf 14.00 uur en we starten om 14.15 uur tot ongeveer 16.30 uur, met uiteraard een spetterende afsluiting met DJ Long Berry! Vragen …….. Annewil Schreuder 652302 of Pieta Loots 698119
Er zijn een beperkt aantal kaarten, VOL =VOL, kaarten zijn vanaf 17 december te koop bij de kassa van Van Berensteyn en kosten €4,-, dit is inclusief 2 drankjes of koffie/thee.

Reactie toevoegen