Uittocht Sint Nicolaas

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest hoe de Sint en zijn Pieten na pakjesavond weer terug gaan naar Spanje? Ontdek dat op zaterdag 6 december in de filmzaal van het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Vanaf 14.00 uur mag je gratis naar de filmzaal om de Sint en zijn Pieten uit te zwaaien. Om ca. 14.45 uur vertrekken zij vanuit het station per trein naar Spanje.
Als extra verrassing is ook de Model Rail Groep Veendam zaterdagmiddag aanwezig in het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Als je speelgoed hebt waar je toch niet meer mee speelt, kun je dit bij Sinterklaas inleveren. Het moet natuurlijk wel compleet en goed zijn. Sinterklaas en Regel-Piet schenken het door jou ingeleverde speelgoed nog vóór Kerst aan een goed doel, zodat er weer andere kinderen mee kunnen spelen.
De toegang tot de filmzaal is gratis. Wanneer je ook het museum wilt bezoeken is een toegangskaart nodig. Het museum is beide weekenddagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De Sint is alleen op 6 december van 14.00 tot 15.00 uur aanwezig.

Reactie toevoegen