Feestelijke intocht in Zuidbroek

Elk jaar weer is er een hoop te regelen om Sinterklaas met zijn trouwe metgezellen, de zwarte Pieten, op een feestelijke wijze Zuidbroek binnen te halen. Maar het is weer gelukt. Zaterdag is het dan zover. Met man en macht is er weer aan gewerkt om het mooiste feest voor de kinderen, ook daadwerkelijk het mooiste kinderfeest te laten zijn.
Wij, als bestuur van de V.v.V. Zuidbroek, zijn er dan ook beretrots op dat we met ca. 30 mensen zowel de voorbereidingen als ook de uitvoering van dit feest mogen verzorgen.
Maar… en pas op, als er een maar aan te pas komt.., wij kunnen het niet alleen.
Om deze Zuidbroekster Sinterklaasdag te laten slagen hebben we een hoop mensen nodig, mensen die de moeite nemen om zaterdag naar de braderie te komen.
Vanaf ca. 11.00 uur is iedereen hier dan ook van harte welkom. Maar... we zorgen ook voor het nodige vertier op het plein “aan t Wotter”. Live muziek van Kris Jager en John Stevens, de klanken van de beste DJ van het Noordelijk halfrond; DJ Stefan Leur. Zingen en swingen tot ca. 17.00 uur. Maar... wat als je een drankje wilt nuttigen of iets te eten wilt halen deze middag. Ook hier hebben we aan gedacht, een heuse glühweinkraam, een Oud-Hollandse oliebollenkraam, een braadworstenkraam en natuurlijk de Zuidbroekster Bierstube staan op het plein. Maar... wat is er te doen voor de kinderen. Genieten van de aankomst van Sinterklaas, genieten van het feest in De Broeckhof en zich tegoed doen aan tal van GRATIS kinder-attracties. Gratis in de zweefmolen, gratis in de draaimolen, gratis op een giga-grote springkussen en wat te denken dat alle kinderen gratis een suikerspin kunnen halen bij de suikerspinnenkraam op de markt. Nogmaals, de organisatie is rond. Maar... om het feest te laten welslagen hebben we jullie nodig. Jullie, jong en oud. Op de braderie, op het plein en natuurlijk bij de intocht en het feest in De Broeckhof zien we jullie graag. Feest vieren doen we graag met elkaar. Dat het mogelijk is zal zaterdag aanstaande blijken. Alleen het weer kan nog roet in het eten gooien, maar we zijn gelukkig niet van suikergoed of marsepein...

Reactie toevoegen