Doneren voor Leespunt

Langs deze weg willen we jullie op de hoogte brengen van het volgende. Wij hebben namens de PvdA Menterwolde afgelopen Raadsvergadering een motie Vreemd aan de Orde van de dag ingediend en daarbij zijn door de oproep van ons door de raad en de wethouders al verscheidene boeken gedoneerd aan het Leespunt in Muntendam.
Door alle berichtgeving, komen er uit het hele land reacties! Mensen uit zelfs Den Helder komen boeken brengen!
Morgen ga ik persoonlijk naar een boekhandel in de stad die boeken wil doneren voor het leespunt! Men heeft een groot aantal boeken die een heel klein beetje beschadigd zijn en we mogen deze komen halen! Aangezien ik vanmiddag aanwezig was bij de opening van het Leespunt en dit hoorde, heb ik natuurlijk aangeboden om deze boeken persoonlijk te gaan halen en af te leveren in de Menterne!
Uit Delfzijl, Muntendam, Veendam en nog een boekenwinkel in de stad bieden hun boeken aan!
We zijn zo ontzettend verheugd dat men zo gehoor geeft aan onze oproep en willen namens de inwoners van Muntendam natuurlijk ook deze mensen hartelijk bedanken voor hun donatie! Zonder boeken geen Leespunt!
Nogmaals hartelijk bedankt dat ook jullie hiervoor aandacht hebben gehad, zo krijgen we straks een leespunt met veel eigen boeken, kunnen de kosten laag houden en krijgen toch nog recentere boeken!

Reactie toevoegen