Stilteruimte in De Kerkhörn

Aanstaande zaterdag is er gelegenheid om de ingerichte opbaarruimte in de Kerkhörn aan de Kerkstraat te Zuidbroek te bekijken. In het multifunctioneel gebouw de Kerkhörn is een deel speciaal bedoeld als opbaarruimte.
Op 1 november is dit ook ingericht als zodanig, zodat u een indruk kunt krijgen van dit gedeelte als rouw- en stilteruimte.
Verschillende bedrijven laten hier en in de andere zalen van de Kerkhörn zien wat ze voor u kunnen betekenen bij het afscheid van een overleden geliefde.
Naast een rouwwagen zal de heer Nieboer een antieke, paard getrokken rouwkoets, op ons torenplein tonen. Firma De Kei uit Kolham laat u de mogelijkheden van verschillende grafmonumenten zien en goudsmid Margriet uit Noordbroek toont voorbeelden van as- en gedenksieraden. Bloembinderij De Groot laat u grafstukken zien en Uitvaartverzorger Brouwer uit Hoogezand zal o.a. een powerpoint-presentatie geven over het laatste afscheid.
Direct achter de Kerkhörn staat de Petruskerk die dan ook open zal zijn. Als de ruimte in de Kerkhörn minder geschikt of te klein gevonden wordt kan deze monumentale ruimte gebruikt worden voor een afscheidsdienst.  
Wij nodigen u vriendelijk uit om zaterdag deze speciale dienstverlening te komen bekijken en te informeren naar de mogelijkheden voor het afscheid van een geliefde. 

Reactie toevoegen