40 jaar lid van de vakbond

Deze maand was de heer C. van der Sluis 40 jaar lid van FNV Bondgenoten. Hij kreeg daarom bezoek van de bestuursleden van de Woonafdeling Menterwolde, Jan van Duren en Ineke Meijer.
De heer van der Sluis komt van oorsprong uit Den Haag, maar woont al vanaf zijn 23e jaar in het noorden. Hij heeft eerst bij Aldel in Delfzijl gewerkt en is daarna bij de NS gekomen, waar hij in december 38 jaar werkt. De heer v.d. Sluis is conducteur, maar werkt ondertussen voor 75% in de beveiliging. Hij is BOA met geweldsbevoegdheid.
De heer van der Sluis is aan het afbouwen met zijn werk, want hij wordt volgend jaar 65 jaar. Hij werkt nu nog 3 dagen per week, maar heeft zoveel hobbies dat hij het nog erg druk heeft. Hij verzorgt rondleidingen bij De Heemtuin en is voorleesmijnheer bij de Peuterspeelzaal in Veendam.
Verder gaat hij veel naar de sportschool en tennist bij Tennisclub Muntendam. Ook fotografeert de heer van der Sluis niet onverdienstelijk. Hij heeft zelfs de 1e prijs gewon-nen met foto’s van De Heemtuin.
Ineke overhandigde de heer van der Sluis het gouden insigne. Verder was er een mooie boeket bloemen voor de heer van der Sluis.

Reactie toevoegen