Computercursus Buurtactief Meeden

Buurtactief, onderdeel van de DRC Meeden, start maandagmiddag 3 november a.s. weer een computercursus in het dorpshuis van Meeden. Er wordt 6 achter-eenvolgende weken les gegeven voor een duur van twee uur per cursus. Iedereen van jong tot oud heten we van harte welkom. Bent u een beginner, weet u niets of een beetje van computers dan kunt u zich aanmelden voor de beginnerscursus.
Onder beginner verstaan we als u bijna of nog niets weet van computers, maar er toch iets van wilt leren. Hoe verstuur ik een email, maak ik een bestand en sla ik dit op? Hoe ga ik veilig internetbankieren of internetten?

Voor de iets gevorderden,
Hier leren we u de basisbeginselen van Word, Excel, Fotobewerking, muziek downloaden etc. We hebben op locatie 6 laptops. Heeft u een eigen laptop, dan raden we u aan deze mee te nemen. Niets is zo fijn en vertrouwd dan te oefenen op je eigen materiaal. Voor mensen die thuis een vaste pc hebben kunnen de cursus volgen op één van onze laptops.
We hopen dan ook dat u zich weer opgeeft voor een cursus en dat we bij de beginners veel nieuwe mensen mogen begroeten.
Zijn er mensen die alleen een 8.1 hebben vragen wij u, als u daar een cursus voor wilt volgen, zich te melden. In het verleden hebben wij de Windows 7 en 8 sa-men gedaan, maar omdat de basis prin- cipes bij aanvang even iets anders zijn, zijn wij van menig dit gescheiden te moeten houden.
U dient zich wel op te geven.

Reactie toevoegen