25 Jaar Omroep Menterwolde

Omroep Menterwolde, de lokale omroep van Menterwolde, bestaat dit jaar 25 jaar. Na een complete nieuwe opstart vanaf september jl. waarbij de omroep nu haar uitzendingen 24 uur per dag zelf verzorgd is het nu tijd dit tijdens ons jubileum ook naar de bevolking uit te dragen.
Vanaf zaterdag 25 oktober nemen de radiomakers van toen en nu u een week lang mee naar oude programma’s van welleer en ook de nieuwe uitzendingen welke we hedentendage brengen.
Het startschot zal worden gegeven op zaterdag 25 oktober a.s. met live uitzendingen, vele artiesten en een grote muziekavond in de Menterne in Muntendam.
Gedurende deze jubileumdag zal er van 10 uur ‘s morgens tot 17 uur ‘s middags live radio gemaakt worden vanuit de foyer van de Menterne en zullen er elk uur leuke artiesten hun opwachting maken zoals Jan Warringa, Sinus Schuiling, Martin van Waveren, Rika e.v.a. Ook is de studio de gehele dag bemand om eens een blik achter de radioschermen te werpen.
’s Avonds zal er in de Menterne een groots muziekspektakel plaatsvinden met vele bekende regionale en landelijke artiesten zoals Anita Hulshof, Gabry, Otto Ronna, Michelle Okken, Andre Pronk e.v.v.a . Voor dit avondprogramma kunnen kaarten gehaald worden bij de studio van omroep Menterwolde en in de andere dorpen bij de winkeliers met een poster waarop dit is aangegeven, de kaarten zijn gratis en gelden als max twee per persoon, maar let op Vol is Vol. De kaartuitgifte is onlangs van start gegaan en de belangstelling is groot, dus wees er snel bij, we hopen op een mooi feest. De omroep heeft tevens als doel in deze periode een nieuw geluid een nieuw begin en hoopt dat een ieder die de omroep een warm hart toedraagt ons hierin wil steunen zodat er naast de inmiddels geautomatiseerde studio ook een begin kan worden gemaakt met het vernieuwen van de apparatuur. Meer info hieromtrent kunt u vinden via www.omroep-menterwolde.nl

Reactie toevoegen