Dallinga houdt een open dag

In het kader van de opening van de vernieuwde winkel van Dallinga Zuidbroek wordt jong en oud uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op 11 oktober 2014 binnen het bedrijf op Spitsbergen 4 in Zuidbroek.
In de afgelopen maanden heeft Dallinga hard aan de winkel gewerkt om er een geheel vernieuwde en grotere winkel van te maken. Dit startte met het aanpakken van het parkeerplein. Er is nu een grote overzichtelijke parkeerruimte voor meer auto’s dan voorheen. 
Daarna is de pui aangepakt met automatische deuren. Een grote verbetering volgens de klanten die nu met hun bloemkool en aardappelen in hun hand zo de deur uit kunnen lopen. Verder is er een groot stuk bij de winkel aangekomen. Daardoor is de winkel nu overzichtelijk en ruimer geworden, zodat de klanten elkaar niet meer aanstoten en er meer bewegingsruimte is.
 
Opening vernieuwde winkel
Dallinga houdt op zaterdagochtend 11 oktober een opening die zal worden verzorgd door onze Noorbroekster weervrouw Harma Boer!!! Daarna kunt u onder het genot van een kopje koffie het bedrijf  bekijken. “Onze klanten hebben alle veranderingen van dichtbij meegemaakt. Dit leidde soms tot hinder van hun winkelplezier en daarom houden we nu voor iedereen deze opening. Dit om iets terug te doen voor onze klanten. Daarom zal er ook op deze zaterdag verschillende openings- aanbiedingen zijn” vertelt A.W. Dallinga.
 
Kijken, proeven, beleef
Tijdens deze open dag wordt het publiek uitgenodigd om in Zuidbroek een kijkje te nemen binnen het bedrijf. Kom kijken naar trekkers en machines. Proef stukjes fruit, appelsap, zelfgemaakte ‘mulder pot’ cake of een stukje worst dat allemaal uit het assortiment van Dallinga komt!
Kom langs voor een kopje koffie/thee/of sinaasappelsap. Er zijn verschillende kramen, verkoop van Groninger producten en er is een springkussen voor de kinderen! KOM LANGS EN BELEEF! 

Reactie toevoegen