Opening MFC Noordbroek

Een beurs van en veur het goie leven. In het kader van de aanstaande officiële opening van het Multi Functioneel Centrum in Noordbroek op woensdag 22 oktober a.s. heeft het MFC Bestuur enkele maanden geleden opgeroepen om rondom de openingsweek activiteiten en andere feestelijkheden te organiseren.
De diverse seniorenafdelingen van Actief 55+, enkele sportverenigingen en de Dorps Advies Raad hebben besloten een Wellness en Healthy Ageing beurs te organiseren, of zoals we in het Grunnings zeggen: “EEN BEURS VAN EN VEUR HET GOIE LEVEN”. Het is een informatieve beurs over de leuke dingen van het le-ven en vooral ook van het gezond ou-der worden. Maar er is ook informatie te vinden over oplossingen en mogelijkheden als het in het leven even niet meezit.
Inmiddels hebben er zich tal van standhouders gemeld. Het is natuurlijk bovendien een prachtige gelegenheid om kennis te komen maken met het nieuwe MFC. De beurs staat geagendeerd voor zaterdag 18 oktober. In de Tussenklappen van 15 oktober volgt veel meer informatie. Noteer 18 oktober alvast in uw agenda.

Reactie toevoegen