GMG muziekscholen Menterwolde

Na een zeer succesvol eerste jaar zijn de muziekdocenten van GMG muziekscholen weer klaar om lessen en cursussen te verzorgen in onze gemeente. Er is in de vakantie flink geïnvesteerd in materialen zoals;  gitaren, slagwerk, versterkers en blaasinstrumenten zodat ze de leerlingen van de GMG muziekescholen en de kinderen op de basisscholen nog beter kunnen bedienen.
Samen met de verenigingen in de gemeente zetten ze dit jaar een muziektalentenfestival op waarin de inwoners van Menterwolde zich muzikaal kunnen presenteren. 
Hiervoor is een speciale facebookpagina www.facebook.com/muziektalentenfestival2014 aangemaakt waarop belangstellenden zich kunnen aanmelden.
Nieuw dit jaar bij de GMG is de blues & jazz-werkplaats. Hier kun je alles leren over  samenspelen in een band en improvisatie. 
De Koorwerkplaats (kinderkoor) en de Starterswerkplaats (AMV) beginnen in de maand september ook weer. 
Bij voldoende belangstelling willen ze een cursus Afrikaans slagwerk en een singer-songwriter cursus organiseren. Houd hiervoor de Tussenklappen én de website van GMG muziekscholen in de gaten: www.gmgmuziekscholen.nl
Kortom er is op muzikaal vlak, dit seizoen in Menterwolde, veel te doen.

Reactie toevoegen