Tuinmeubels van gebruikt steigerhout of tuinhout

We gaan met zijn allen steeds meer van het buitenleven genieten en gelukkig helpt het prachtige zomerweer daarbij. Maar natuurlijk wil je het dan op je terras en tuin ook leuk voor elkaar hebben.
Steiger-meubel en MEUBELSvanTUINHOUT springt daar goed op in met een breed aanbod van tuinmeubels van steigerhout.
 
 
Vanwege hun jarenlange ervaring (sinds 2005) mogen wij ze ook wel dé specialist in de regio noemen en dat alles voor een zeer schappelijke prijs. Naast de standaard modellen zijn ze zeer flexibel; je kunt zelf de afmeting en/of model bepalen en of het van geïmpregneerd tuinhout of steigerhout wordt gemaakt. Een kleine greep uit de collectie; loungebanken, tuintafels, stoelen, loungemeubels, tuinkasten, bankjes, krukjes, opbergkisten enz. Voor de tuinmeubels gebruiken ze voornamelijk gebruikt steigerhout maar ook geïmpregneerde steigerplanken van zo’n 3 cm dik. Hun houtleverancier geeft op het hout een garantie van 5 jaar. Voor een nog langere levensduur staan de tuinmeubels op rubber doppen, tegen optrekkend vocht, en worden de meubels volledig verlijmd en geschroefd geleverd. Naast deze meubels leveren ze via TuinhoutZuidbroek ook alle soorten tuinhout, tuinpalen en gebruikte steigerplanken. Meer weten? Kijk maar eens op één van de websites; www.Steiger-Meubel.nl of www.meubelsvantuinhout.nl en voor alle soorten tuinhout www.TuinhoutZuid broek.nl
Voor een kleine kilometervergoeding kan men de meubels of het hout aan huis bezorgd krijgen; dus geen gedoe met een karretje of aanhangwagen. Voor een goede indruk van het materiaal, de netheid van de afwerking of enkele voorbeelden is de werkplaats te bezoeken tijdens werktijden of na telefonische af- spraak. 
Bij de werkplaats aan de Europaweg in Zuidbroek is een kleine showroom waar je tevens een uitgebreide collectie aan woonaccessoires aantreft. Kijk voor de openingstijden (ook ’s avonds) op de website. 

Reactie toevoegen