Zomer, de tijd om te genieten van uw tuin

Het wordt weer lekker weer dat hebben we de afgelopen tijd wel gemerkt. En dan is het toch lekker om te relaxen in uw mooie tuin? Op uw houten tuinbank naast uw nieuwe blokhut of onder de voor schaduw zorgende pergola? De vier keien uit Zuidbroek maakt alles voor u op maat en natuurlijk volledig naar uw wensen.
 
 
In 2001 is Folkert Zandberg hobbymatig begonnen met zijn bedrijf aan de Nieuweweg. Nu werken er vijf personen en is de Vier Keien zes dagen in de week geopend. “We verkopen voornamelijk geim-pregneerd tuinhout, zo hebben we een standaard assortiment op voorraad aan tuinplanken, vlonderplanken, steigerhout, palen, hardhout en diverse bevestigingsmaterialen. Ook kunnen we veel bestellen op het gebied van blokhutten, schermen, dierenverblijven, speeltoestellen, tuinhekken, blank hout en lariks. Om een goede impressie te krijgen van wat wij bieden zou ik zeggen, kom eens een keertje bij ons kijken en laat u adviseren of bezoek onze webshop.”
Heeft u zelf een idee? De Vier Keien helpt u met het uitwerken en op maat maken van bijv. uw prieel, afdak, carport, bloembak of speeltoestel. Ook is het mogelijk dat zij persoonlijk bij u thuis komen opmeten. Zelfs bestratingen worden indien u dat wenst voor u uitgevoerd. De Vier Keien staat voor kwaliteit, service, vertrouwen, vakmanschap en scherpe prijzen!
Bestellen via de webwinkel kan ook, zij leveren dan aan huis af of u kunt uw spullen zelf ophalen.

Reactie toevoegen