Het aftellen is begonnen…

Nog 6 weken te gaan en dan is het weer feest in Zuidbroek. De V.v.V. Zuidbroek bestaat 115 jaar, reden om groots uit te pakken tijdens de V.v.V. feestweek. Van 18 tot en met 22 juni is het weer genieten voor jong en oud. Direct na Pinksteren gaat een stel enthousiaste mensen aan de gang om de ijsbaan te veranderen in het festivalterrein van Zuidbroek. Voeg daarbij een geweldige kermis in en rond de Vondelsingel en het feest kan beginnen.
Het startschot zal op de woensdag om ca 13.30 uur zijn als de jeugd gaat vissen in de jachthaven van Zuidbroek.
Martin Speelman zal rondom dezelfde tijd met de kermis beginnen te draaien. Om ca. 20.00 uur zal de tent zijn “deuren” openen en zorgt Papa de Grazzi samen met DJ Jeroen Gras voor een knallend begin van 5 dagen feest. De donderdag staat ’s middags eerst in het teken van kaarten en sjoelen. ’s Avonds hebben we de Nederlandstalige artiesten, DJ Stefan Leur zorgt voor de presentatie en zal tussen de optredens passende “plaatjes” draaien. We hebben dit jaar gekozen voor 3 regionale en 3 nationale artiesten. Wia Buze, René Becker en Silvia Swart zullen deze avond van zich laten horen maar ook Stef Ekkel, Django Wagner en Jannes beklimmen het podium.
Het themafeest op de vrijdag hebben we na het succes van vorig jaar een iets andere invulling gegeven. We hebben dit jaar gekozen voor een bij het feest passende entourage voor wat betreft de uitstraling van de tent. Een geheel nieuwe cocktailbar, met het decor van een strand met wuivende palmbomen, voeg daarbij in Lederhosen en in Dirndl rondlopende bediening en je hebt een “MIDZOMERNACHTSEXONTHEBEACHOKTOBERFESTPARTY 2014”. Je laat de party-DJ bij uitstek DJ Arnoud samen met DJ Peter Bolt los, boekt daarbij De Gangmakers en één van de succesvolste duo’s ooit, T-SPOON (bekend van o.a. hun hit Seks on the Beach) en vliegt vanuit Beieren Dieter Koblenz in en je gooit er niet 1, maar 3 BBQ-PARTY cheques tegen aan en de avond van het jaar is een feit. Om in aanmerking te komen voor 1 van de BBQ-PARTY cheques is het alleen van belang dat je met minimaal 8 personen in te gekke outfit naar de tent komt en dit
laat vastleggen door onze huisfotograaf Sinus.
Als we, nadat we de tent weer hebben omgebouwd, op de zaterdagmiddag de kleintjes ontvangen zijn we al over de helft van de feestweek. Echter wacht ons nog een zaterdagavond met de verrassing van vorig jaar T.O.B. kortweg BALANCE, dit jaar uitgebreid met een 3-tal koperblazers.
Tussen de bedrijven door zal DJ Stefan Leur er voor zorgen dat de beentjes van de vloer blijven.
Doe daar om middernacht nog een mini-Rock-and-Roll concert van Peter Koelewijn bij en ook deze avond kunnen we bijschrijven als de gezelligste zaterdagavond van Zuidbroek.
De zondag zal de drukste zondag ooit worden, dorpsontbijt, een braderie met muziek op het plein, de reünie van de Ulo-Mulo-Mavo “de Hilgestede” en als afsluiter onze huisband “BEETHOVEN” die dit jaar samen met DJ Henry er voor zal zorgen dat we de feestweek van 2014 nog lang zullen heugen.
Voor de sportievelingen onder ons heeft Buurt- en Dorpsvereniging “Schrijvershoek” een meerdaags fietsevenement georganiseerd. Tevens hebben zij ook weer de organisatie op zich genomen van het jeugdvissen. Een samenwerking waar wij als bestuur van de V.v.V. Zuidbroek dankbaar gebruik van maken.
Samen de schouders er onder. Zo ook wat betreft de voorverkoop van de Passe-partout kaarten. Op 4 adressen nu reeds verkrijgbaar, kapsalon Cindy, Kapsalon Jannie Jager, Kapsalon Gré Rijskamp en Hotel Hulsebos, allen in Zuid- broek bieden u de kans om de kaarten tegen een voorverkooptarief van slechts €30,00 per stuk aan te schaffen.
 
Feestweek V.v.V. Zuidbroek,
“HET MOOISTE FEEST VAN HET NOORDEN”.

Reactie toevoegen