Hier vind je alles!

Promotie-, relatiegeschenken, schoenen repareren en hekwerken. Handelsonderneming P. Doddema is een groothandel die al meer dan 30 jaar ervaring heeft in voornamelijk het leveren van bingoprijzen en aanverwante artikelen. 
 
 
In 1968 begon Pieter Doddema sr. als groenteboer in Muntendam. “Mijn opa had zes à zeven broers die ook allemaal groenteboer waren”, vertelt Pieter Doddema junior (eigenaar, samen met Leon Doornbusch, van de huidige handelsonderneming Doddema). De vader van Pieter, Pieter senior, kwam na verloop van tijd ook met andere producten in aanraking. Fruit en groen-te is natuurlijk gemakkelijk aan bederf onderhevig en moet iedere dag uitverkocht worden. “Mijn vader richtte zich op de bingo kaarten en direct daarna verkocht hij ook bekers en medailles. Niet veel later kwamen de promotieartikelen en relatiegeschenken. “Doordat we brand kregen in ons pand in Muntendam hebben we in het jaar 2000 een nieuw pand gebouwd op het bedrijvenpark De Gouden Driehoek in Zuidbroek”, vertelt Pieter. En nu in 2014 hebben Pieter Doddema en Leon Doornbusch een bedrijf met een zeer groot assortiment bestaande uit speelgoed, relatiegeschenken, werkkleding, promotie-, huishoudelijke- en decoratieartikelen. Naast de grote showroom hebben ze ook een online shop (ca. 1500 artikelen), waar u rustig kunt rondkijken. Speelgoed, themapakketten, promotie- en werkkleding, relatie-
geschenken, caps, spandoeken, vlaggen en frames, borduuremblemen, sportprijzen, bingoprijzen, -boeken, -machines, -pak- ketten, dartsartikelen en nog veel meer. Ook kunt u er kleding laten bedrukken en borduren. Nieuw is dat u uw schoenen ter reparatie kunt aanbieden. Schoenmakerij Pieter de Ruiter uit Hoogezand haalt en brengt de reparaties twee dagen per week. “Momenteel hebben we een stuntpartij hekwerk en alle aanverwante producten”, vertellen Pieter en Leon. Mooi hekwerk gegalvaniseerd en gecoat in groen of zwart, met verschillende afmetingen en hoogtes. Vraag vrijblijvend informatie aan of kom gerust een keer langs. 

Reactie toevoegen