Koningsdag 2014

In het kader van de koningsdag worden op vrijdag 25 april overdag op de lagere scholen in Menterwolde sport- en spel activiteiten georganiseerd. In de avonduren wordt er door de DAR Noordbroek en Dorpsraad Zuidbroek samen met voetbalvereniging ZNC, tennisvereniging Aloë, volleybalvereniging Zuvoc, judovereniging Shi Han en de gymnastiekvereniging SVN en de BOS combinatie ambtenaren een fietstocht georganiseerd.
De fietstocht is in feite een rondje Noord-/Zuidbroek waarbij achtereenvolgens een paar activiteiten bezocht kunnen worden: ZNC houdt op dat moment haar jaarlijkse 7 tegen 7 toernooi op het complex aan de Heiligelaan. Fietsers zijn van harte welkom om daar even te supporteren of een kop koffie te halen in de kantine. Na de Heiligelaan gaat het door richting het Tenniscomplex van Aloë bij Van der Valk. Ook hier bent u welkom om even de activiteiten te bekijken. Na het tennissen wordt koers gezet naar het strand van Botjes Zwembaai. Op het strand alhier is ZUVOC op dat moment bezig met
Beachvolleybal. Vervolgens leidt de reis ons naar Gockingaheem in Noordbroek. Hier zal Koersbal gespeeld worden en zal de Judovereniging een demonstratie verzorgen. Ter plekke zal het saxofoonquintet OPUS 5 live muziek verzorgen. Hiervandaan leidt de tocht naar het schoolplein en de gymzaal bij de Amerikaschool. Daar zal de gymvereniging een demonstratie geven en er is muziek. Voor de muziek zijn er een DJ en de Rijdende Popschool. De rijdende popschool zal hier 3 beginnende bands uit Noordbroek en 1 band uit Garmerwolde presenteren. Tevens kan door het bouwhek een blik geworpen worden op het in aanbouw zijnde MFC. U heeft dan in een rondje een flink aantal activiteiten kunnen zien die in de toekomst allemaal in het MFC kunnen plaatsvinden. Aanvang van de fietstocht zo rond 18:00 uur en u kunt overal op het rondje insteken.
In de volgende editie van de Tussenklappen zal nog een kaartje van de route verschijnen.

Reactie toevoegen