Een koud kunstje...

IJs van Bakkerij-IJssalon Geertsema. Bakkerij-IJssalon Geertsema in Muntendam; een begrip als het gaat om kwalitatief hoogstaande brood- en banketproducten. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment en in de broodjescorner kunt u zelf uw keuze maken uit overheerlijke belegde broodjes. 
 
 
In de konditorei of buiten op het terras kunt u genieten van een heerlijke kop koffie met daarbij een ruime keuze aan gebak of een belegd broodje. Sinds kort zijn er ook producten voor ambachtelijk thuisbakken in de winkel verkrijgbaar. Mix voor cup-cakes en bovendien een uitgebreide collectie taart-decoratie (o.a. 24 kleuren fondant). Zo kan je schitteren met je mooiste zelfgebakken creaties voor elke gelegenheid. Maar ook voor een heerlijk geserveerd, en een ruime keuze, aan ambachtelijk gemaakt schep-ijs kunt u bij Geertsema terecht. Ze gaan voor vakmanschap en ze blijven hun klanten verrassen. 
Door toevoeging van verse ingrediënten ontstaat de ware smaakbeleving. Echt lekker ijs is een kunst op zich. 
“Op woensdag 23 april is het groot feest: het ijsseizoen is weer begonnen en dat moet gevierd worden”, zegt Wiert Geertsema lachend. “We hebben dan gratis ijs voor de kinderen en een groot springkussen buiten.” Ook wordt dan een nieuw ijsje gepresenteerd: het Geertsema ijsje. “Wat en hoe is nog een verrassing”, vertelt ijsbereider Wiert Geertsema.

Reactie toevoegen