Vers en ambachtelijk uit de regio

Een uitgebreidere samenwerking op het gebied van regionale producten, is Spar Kroon aangegaan met banketbakker Geertsema uit Muntendam. Martin Kroon vertelt:
 
 
‘’Graag willen wij onze klanten het beste bieden uit de regio. We wilden graag een uitbreiding van het ijsassortiment. De keuze is dan niet moeilijk. Geertsema leverde al diverse produkten aan de Spar Kroon. Mijn vrouw Maya, collega Antina en ik zijn naar Muntendam gegaan om samen met Wiert Geertsema te kijken wat wenselijk was voor ons assortiment. De winkel van Geertsema was al verkozen tot Favoriete IJssalon van de Provincie  Groningen. Dat wij nu exclusief voor Spar Noordbroek een deel van hun ijssmaken in kant en klare bakjes van 100, 150 en 500 ml naar Noordbroek halen is uniek. Van de 10 smaken in Noordbroek zullen twee-wekelijks twee smaken als wisselassortiment veranderen. 
Naast het ijs zijn verder onderscheidene brood- en banketbakkers producten naar onze winkel gekomen. Antina van de bakkerij afdeling van de Spar Noordbroek laat wekelijks één item hiervan proeven. 
Martin vertelt verder: ‘’Visie van ons is ook om zoveel mogelijk top produkten uit de regio naar Noordbroek te halen. In een eerder stadium zijn al droge- en leverworsten, alsmede een nieuwe bloemenleverancier in ons assortiment opgenomen. We kijken waar we echt onderscheidend in kunnen zijn.”

Reactie toevoegen