Er kan zoveel meer dan je denkt

Bij de Nationale Vereniging de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een fysieke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen, zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen, en dat geldt ook voor onze tienduizenden vrijwilligers. Samen laten we elke dag zien dat er véél meer kan dan je denkt!
Activiteiten:
Heb jij een lichamelijke handicap en heb jij behoefte om in jouw woonomgeving iets leuks te doen? Even de stad in, naar de bioscoop of andere mensen uit jouw buurt ontmoeten? Dat kan! De Zonnebloem telt duizenden lokale afdelingen, die dichtbij leuke uitjes organiseren. Een middagje winkelen in de stad, naar de bioscoop of 's avonds de kroeg in. Het kan dankzij de vrijwilligers van de Zonnebloemafdeling bij jou in de buurt. Zij organiseren tal van kleinschalige activiteiten voor iedereen die minder mobiel is, maar wel leuke dingen wil blijven doen in zijn of haar eigen omgeving. Elke Zonnebloemafdeling in Nederland heeft weer andere activiteiten op de agenda staan. Als je benieuwd bent wat er bij jou in de buurt georganiseerd wordt, kun je het beste contact opnemen met de dichtstbijzijnde lokale Zonnebloemafdeling (zie www.Zonnebloem.nl) of je aanmelden als deelnemer via het www.zonnebloem.nl/zb/zb-home/doe-nu-mee/doe-mee-als-deelnemer/aanmelden-..." aanmeldformulier.
Frans van Hoogenhuizen,, Sjoukje Smid, Korrie Veendorp en Gea Nieuwenhuis van de Zonnebloem afdeling Muntendam-Meeden zijn op zoek naar vrijwilligers die hun willen helpen bij het mooie vrijwilligerswerk van de plaatselijke Zonnebloem. Natuurlijk kunnen en willen zij u graag veel vertellen over het prachtige vrijwilligerswerk.
Op 18 april 2014 zijn Frans, Korrie, Gea en Sjoukje op onze grote bingomiddag in de Menterne aanwezig. U kunt daar een kijkje nemen de sfeer proeven en een praatje maken met één van de genoemde personen.

Reactie toevoegen