Zomertijd bij Trimclub Dijkhuis

Het winterseizoen zit er weer bijna op voor de trimmers van Trimclub Dijkhuis. Door de zachte winter kon er ook dit jaar redelijk worden doorgefietst. In het bos op de MTB maar ook op de weg was het goed te doen om de conditie een beetje op peil te houden.
Ook deze winter is er door een groepje doorzetters aan “algemene conditietraining” gedaan bij Botjes Zandgat tussen Noord- en Zuidbroek. Na een flinke crosscountry loop worden diverse bewegingsoefeningen uitgevoerd op de zondagmorgen. De ochtend wordt afgesloten met een potje “beachsoccer”. Zondag 30 maart zal de laatste training van dit winterseizoen zijn. Woensdagavond 2 april gaat dan het wielerseizoen van start. Er wordt gestart met een rit van een uurtje. Ideaal dus voor heren en dames/ jongens en meisjes die het eens een keer willen proberen. Iedereen met een racefiets is welkom om gratis mee te doen. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er in twee, soms zelfs drie, groepen van verschillend niveau gereden. Speciaal voor mensen die niet “tot het gaatje” willen gaan is er een recreatieve B-groep die maximaal zo’n 30 km/u (gemiddeld plm. 27 km/u.) zal rijden en zich aan de langzaamste rijder aan zal passen. Bij de A-groep ligt het tempo boven de 30 km/u.
Vertrek zoals altijd klokslag 19.00 uur vanaf de fietsenwinkel aan de Spoorstraat in Zuidbroek. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.

Reactie toevoegen