‘Voor elk wat wils’

Muziekvereniging Oosterbroek, u kent ze vast wel van de optredens in uw dorpen afgelopen winter: De Sint-intocht in Zuidbroek, Kerstkuier’n in Noordbroek, Kerstsamenzang in Zuidbroek: gelegenheden waar de vereniging graag haar steentje bijdraagt aan oude- en nieuwe gebruiken binnen de dorpsgemeenschappen. Nu is het weer lente en nodigt Muziekvereniging Oosterbroek u uit naar haar donateurconcert in De Broeckhof te komen op 5 april aanstaande. U kunt hier genieten van een avondje muziek, voor alle leeftijden, voor elk wat wils.
De muziekvereniging bestaat uit drie groepen, de slagwerkgroep, het leerlingenorkest en het harmonieorkest. Alle drie zullen zij een deel van het concert verzorgen. Het harmonieorkest heeft dit keer gekozen voor een zeer divers concert. Van een Weense wals waarbij het moeilijk zal zijn om stil te blijven zitten tot de wereldpopsongs van Eric Clapton en natuurlijk mag de koning van de jungle, de Lion King niet ontbreken. Het leerlingenorkest en de slagwerkgroep hebben ook een divers repertoire: Van blues tot R&B, van folk tot house. En bij het nummer waarbij alle groepen samen spelen, worden wel héél bijzondere instrumenten gebruikt!

Muziekvereniging Oosterbroek hoopt u te vermaken met een prachtig concert. U bent van harte welkom! Donateurconcert muziekvereniging Oosterbroek op zaterdagavond 5 april 2014 in ‘De Broeckhof’ te Zuidbroek.

Reactie toevoegen