‘Gezonde voeding leeft!’

Esther Hulsebos-van der Zwet opent op woensdag 26 maart 2014 de deuren van haar natuurvoedingswinkel aan de Kerkbrink in Zuidlaren. Go Pure is hét adres voor biologische voeding, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten.
Samen met een vriendin runde Esther jarenlang E&E Drogisterij in Zuidbroek. Met het openen van een natuurvoedingswinkel in Zuidlaren gooit Esther het over een andere boeg. “Go Pure is een franchiseformule die ontwikkeld is door mijn neef, Mathijs Vermeulen. Mathijs is momenteel eigenaar van de grootste Eko Plaza van Nederland en is gevestigd in Wassenaar. Er was enige tijd een Go Pure in Wassenaar, maar dat is nu dus een EkoPlaza geworden. Go Pure Zuidlaren is straks dus de enige Go Pure in Nederland.” Esther is er van overtuigd dat haar winkel in een behoefte voorziet. “Gezonde voeding leeft! Er is veel belangstelling voor biologisch voedsel en natuurlijke producten. Ik heb uit Zuidlaren en omgeving allerlei enthousiaste reacties ontvangen. Veel mensen zien Go Pure als een goede aanvulling op het bestaande winkelbestand.”
Go Pure heeft een uitgebreid assortiment biologische voeding. Dat omvat niet alleen groente, fruit, (glutenvrij) brood en zuivelproducten, maar bijvoorbeeld ook sappen, bier en wijn. Verder kan men bij Go Pure terecht voor voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten (cosmetica en producten voor huid- en lichaamsverzorging). Esther: “Alle producten hebben met elkaar gemeen dat ze op biologische wijze tot stand zijn gekomen.”
De website van Go Pure Zuidlaren bevat ook een webshop. “Voor mijn winkel moest ik een selectie maken van alle beschikbare producten”, zegt Esther. “De producten die hier niet in de winkel liggen, zijn -met uitzondering van versproducten- in de webshop te bestellen. Wie ‘s avonds vóór 18.30 uur bestelt, kan de producten de volgende dag al in de winkel ophalen.”
Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe winkel heeft Go Pure van woensdag 26 maart tot en met woensdag 2 april 2014 een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Zo krijgen klanten 25 procent korting op groente en fruit. Go Pure aan de Kerkbrink in Zuidlaren is vanaf woensdag 26 maart geopend voor publiek. =

Reactie toevoegen