Een Sterke & Sociale gemeente

Burger en politiek gaan samen!Gosse Huizenga is de nieuwe lijsttrekker van de PvdA Menterwolde. Tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering is hij unaniem tot de nummer 1 van de PvdA gekozen. Gosse is getrouwd met Joke Mollema. Samen hebben ze twee volwassen zoons en 2 honden.
 
 
De familie Huizenga woont al 32 jaar met veel plezier in Muntendam.  
Huizinga geeft les als docent aan de Winkler Prins in Veendam aan  leerlingen van de praktijkschool niveau 1. “Het mooiste werk wat er is”, aldus Huizenga. Hij is al jaren lid van de medezeggenschapsraad, waarvan de laatste jaren als voorzitter. Hobby’s van Gosse Huizenga zijn: motorrijden, tennissen, lezen, 
actiefilms en... politiek. Hij is vanaf 1996 nauw betrokken bij de politiek en zat twee termijnen in het bestuur van de plaatselijke afdeling van de PvdA. De afgelopen jaren was hij door familieomstandigheden iets minder ac- tief. “Het is nu tijd om me weer volop in te zetten voor de afdeling Menterwolde! Samen met het bestuur, mede lijstgenoten en leden van de afdeling gaan we er fris en fanatiek tegenaan. We zetten ons in voor een sterk, sociaal en leefbaar Menterwolde. We sluiten niemand uit en we willen de mensen helpen om vooruit te komen. Een samenleving waarbij we banen kunnen scheppen voor de mensen, ook voor die met een beperking. Een samenleving waar-bij mensen elkaar kunnen blijven ontmoeten bij dorpshuizen en waarbij burger en politiek samenkomen.” Alle Menterwolmers kunnen op 19 maart hun stem uitbrengen: PvdA Menterwolde is klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen!

Reactie toevoegen