De kiezer aan zet!

U als inwoner en kiezer van Menterwolde bepaalt op 19 maart of één van de acht partijen uw stem krijgt. GroenLinks is daar een van. Een partij die de daad bij het woord wil voegen.
Kent u het gevoel dat er voortdurend over u beslist wordt in plaats van met u? Wij van GroenLinks vinden dat daar verandering in moet komen. Het gaat per slot van rekening in Menterwolde om onze dorpen en ons leefplezier. Dit wordt mee bepaald door de voorzieningen die er zijn. En als de gemeente vanwege bezuinigingen bepaalde voorzieningen wil sluiten, dan moet er eerst overlegd worden met u als inwoner. Uw mening is belangrijk! U hebt ongetwijfeld ideeën hoe bijvoorbeeld een tennisclub, een voetbalveld, een dorpshuis, een zwembad voor uw dorp behouden kan worden door vrijwilligerswerk, privatisering of andere oplossingen.
Door eerst samen in gesprek te gaan over de mogelijkheden en daarna met de gemeente te zoeken naar oplossingen, komen we verder! Daar wil GroenLinks Menterwolde zich de komende 4 jaar voor inzetten. Vanaf 2018 maken we deel uit van een grote gemeente. Laten we dan de komende jaren met elkaar zorgen dat onze dorpen er klaar voor zijn! Op ons kunt u rekenen!
Daarnaast is de bereikbaarheid van voorzieningen voor ons heel belangrijk. GroenLinks wil daarvoor een elektrische buurtbus aanschaffen die, bestuurd door vrijwilligers, op bepaalde tijden mensen kan halen en brengen naar bijvoorbeeld een zwembad, bibliotheek, winkels en dergelijke. Vrijdag 14 maart is er alvast een voorproefje. Als u ergens naar toe wilt in de gemeente, maar niet beschikt over vervoer, dan haalt GroenLinks u op met de buurtbus. Bel daarvoor 06-20894200. Zaterdag gaan we met deze bus door alle dorpen. Zie voor de tijden onze advertentie in dit blad.
GroenLinks is er voor u!

Namens GroenLinks,
Tebbe Krijgsheld, lijsttrekker.

Reactie toevoegen