Unieke samenwerking in De Menterne

Op zondagmiddag 16 maart a.s. vindt een unieke samenwerking plaats in dorpshuis De Menterne in Muntendam. Op die middag is er een reismarkt en kan men alles te weten komen over de vakantie. De markt wordt georganiseerd door De Jong Intra Vakanties en Arriva Touring. Zij presenteren een uitgebreid pakket aan vakanties, met een speciaal Gronings tintje. 
In 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. In de ruim 40 jaar dat ze actief zijn is het aanbod aanzienlijk uitgebreid: bus, vliegtuig, trein of eigen auto, ze brengen u naar de mooiste plekjes over de hele wereld. De Jong Intra Vakanties is in de afgelopen tijd meerdere keren in de prijzen gevallen!
Tijdens de vakdag op de Vakantiebeurs te Utrecht, kreeg het bedrijf bij de uitreiking van de Veren van de Dutch Travel Awards twee prijzen. Zij ontvingen zowel de award voor Beste Bustouroperator als de Beste Agentensupport. 
Arriva Touring is de ‘touringcarpoot’ van Arriva Nederland en gespecialiseerd in alle vormen van vervoer per touringcar. Onlangs werden de medaillewinnaars uit Sotsji nog vervoerd naar de huldiging in Assen.  
Tijdens de reismarkt van aanstaande zondag in Muntendam leggen De Jong Intra Vakanties en Arriva Touring uit op welke wijze zij samenwerken op het gebied van busvakanties voor het noorden van het land.
Bent u op zoek naar een gezellige en volledig verzorgde groepsreis in Europa? Bij de Jong Intra Vakanties en Arriva Touring bent u aan het juiste adres. 
Op zondag 16 maart is er een gezellige informatiemiddag in Muntendam. U bent van harte welkom in Dorpshuis de Menterne. Tijdens deze informatiemiddag kunt u een aantal korte presentaties bijwonen over een aantal bestemmingen, u kunt een luxe touringcar bekijken en de organisatoren staan klaar om al uw vragen te beantwoorden! Uiteraard is deze dag gratis te bezoeken en staat er een lekker kopje koffie/thee met gebak voor uw klaar. 

Reactie toevoegen