Computercursus Buurtactief Meeden

Buurtactief, onderdeel van de DRC Meeden, start 5 maart a.s. weer een computercursus in de bibliotheek van Meeden. Het is de tweede cursus van het seizoen 2013/2014. Er worden 6 achtereenvolgende weken les gegeven voor een duur van twee uur per cursus.
Alle oude - en nieuwe cursisten roepen we op zich weer aan te melden bij Buurtactief. Iedereen van jong tot oud heten we van harte welkom. Bent u een beginner, weet u niets of een beetje van computers dan kunt u zich aanmelden voor de beginnerscursus. Weet u al het één en ander maar u wilt iets nieuws aanleren, dan vragen we u dit door te geven aan Buurtactief. Op deze manier kunnen wij hopelijk aan uw vragen voldoen en kunnen we ons daar op voorbereiden.
We hebben op locatie 6 laptops waarvan één met Windows 8.1. Heeft u een eigen laptop, dan raden we u aan deze mee te nemen. Niets is zo fijn en vertrouwd dan te oefenen op je eigen materiaal. Voor mensen die thuis een vaste pc hebben kunnen de cursus volgen op één van onze laptops.Onze inloopcursussen van december, januari en februari werden heel goed bezocht en er kwamen ook veel verschillende vragen van de deelnemers.

We hopen dan ook dat u zich weer opgeeft voor een cursus en dat we bij de beginners veel nieuwe mensen mogen begroeten. U dient zich wel op te geven

Reactie toevoegen