Over afvallen en als afvallen niet lukt…

Afvallen is een geworstel. Weinig voeding en heel de dag honger. Of je nu via een boek of met dure afslanksupplementen aan de slag gaat, gouden bergen worden beloofd en alles werkt, maar op korte termijn. De kilo’s weten altijd weer een weg terug te vinden naar jouw heupen en buik. Het enige wat uiteindelijk slanker wordt is je bankrekening. Herkenbaar? 
Ingrid Boender, dietist en voedingscoach heeft ervaring in het succesvol laten afvallen van haar cliënten, jong & oud. “Mijn cliënten hebben vaak jarenlang geworsteld met allerlei diëten. Zo zonde, want het werkt niet. Het kan zelfs zorgen voor lichamelijk schade”, vertelt Ingrid. Wist je dat je van een koolhydraatarm dieet zelfs je nieren overbelast en die (blijvend) ziek kunnen worden?” 50% Van overgewicht heeft een lichamelijke oorzaak”.  Door middel van een gedegen onderzoek en een professioneel voedingsanalyse kan zij vaststellen waardoor het overgewicht wordt veroorzaakt. Met een behandelplan en goede persoonlijke begeleiding kan de oorzaak behandeld worden. Als het lichaam her- steld is, gaat het afvallen vanzelf en zal het resultaat blijvend zijn. 
 
Overgewicht door chemische stoffen
“Afvallen is booming business. Met boeken, poeders en zelfs baksprays kun je de strijd aangaan tegen je overgewicht. Echter is het wetenschappelijk bewezen dat overgewicht voornamelijk veroorzaakt wordt chemische toevoegingen (al dan niet verborgen), zoals zoetstoffen”, vertelt ze. 
 
Cursus ‘Waarheid over voeding’
FoodWellness eigenaar Irene Buvelot is orthomoleculair gewichtsconsulente en heeft de cursus ‘Waarheid over voeding’ geschreven, vol voorlichting over de benodigde voedingsstoffen, productinformatie, zin en onzin van logo’s, chemische additieven, lekker koken, smoo- thies maken, superfoods en nog veel meer. Deze cursus wordt in alle vestigingen van FoodWellness gegeven en is voor iedereen geschikt, met of zonder overgewicht. Mensen met overgewicht krijgen naast de cursus uitgebreid begeleiding van Ingrid.
 
Vergoed
Deze cursus en overigens alle voedingsadviezen van FoodWellness worden vergoed door de zorgverzekeraars. Ingrid geeft regelmatig workshops (voor jong & oud), lezingen en gratis informatie-ochtenden/avonden en total bodychecks. Wegens succes nog een bodycheck en ook een informatieochtend. Op 6 en 8 maart a.s. zijn nog enkele plaatsen vrij, opgave is wel nodig. 

Reactie toevoegen