Uw ideale haarkleur

Heeft u altijd al willen weten welke kleuren bij u passen? Hoe kiest u de haarkleur die bij u past? Janine Zijlema werkzaam bij Kapsalon Marcel in Veendam heeft een speciale kleuradvies training/cursus gedaan.
 
 
“Wij kunnen u dat vertellen met de Total Color test. Total Color is een manier om uw haarkleur op uw huidskleur af te stemmen. Dit doen wij met speciale gekleurde sjaaltjes. Zo wordt het voor onze klanten een stuk gemakkelijker om de juiste haarkleur te kiezen, of make-up en kleding aan te schaffen. De kleur moet altijd op de persoon afgestemd worden. Het is dus niet zo van ‘nu is goudblond in, dus nu moet ook iedereen voor goudblond gaan’. Het gaat er uiteindelijk om dat iemand mooi-er wordt van een nieuwe haarkleur.” Laat je goed adviseren over uw haarkleur. Kleurdeskundige Janine zal met u bespreken wat de kleuren met uw haar, huid en make-up doen. Samen met Janine gaat u kijken wat uw ideale haarkleur is, wat u mooi vindt en hoe de kleur het mooist tot zijn recht komt.
Het is ook belangrijk om goed voor ogen te houden wat een haarkleur voor uw gezicht doet. Als een kleur bij je past, dan zullen de mensen in je omgeving zeggen: ‘Wat zie je er goed uit!” De kleur gaat leven. Als de kleur niet goed gekozen is, gaat u er vaak wat vermoeider uitzien. U kijkt mee in de spiegel en kan zo direct zien wat het allemaal met u doet. Vraag naar Janine Zijlema voor een GRATIS Total Color kleur advies bij uw haarkleuring.

Reactie toevoegen