Rundvleesweken bij Slagerij Grashuis

De komende 2 weken zijn het de rundvleesweken bij Ambachtelijke Slagerij Grashuis. Peter en Margriet hebben jaren geleden gekozen voor Boeuf d’Or rundvlees om te kunnen voldoen aan de hoge eisen die de consument stelt aan een veilig en (h)eerlijk stukje vlees.
“En dat Boeuf d’Or rundvlees willen we deze weken opnieuw bij de klanten on-der de aandacht brengen met smaakvolle aanbiedingen”, aldus Margriet Gras- huis. “Daarnaast willen we de klanten vertellen waar dat lekkere stukje vlees nu daadwerkelijk vandaan komt. Wij zijn bijzonder trots op ons assortiment.” 
 
Peter Grashuis legt uit: “Het  Boeuf d’Or project is jaren geleden ontstaan uit vraag naar rundvlees met garanties. Verantwoord en duurzaam vlees, zorg voor de dieren en herkomst van het product zijn belangrijke aspecten. De betekenis van Boeuf d’Or is trouwens ‘Rundvlees met een gouden randje….’”
 
Boeuf d’Or rundveehouders
De Boeuf d’Or runderen worden voor Slagerij Grashuis bij boeren in Noord-Nederland grootgebracht. Missie van de vleesveehouder is om met ontzettend veel vakmanschap, dierenliefde, ruime huisvesting en vooral goede voeding onze Boeuf d’Or runderen een zo goed mogelijk leven te geven. Er is constant aandacht voor het dier, het ras (Blonde d’Aquitaine, Limousin), welzijn en voerreceptuur. De runderen worden gevoerd met fijn kruidig hooi, granen, maïs, tar-we en gerst. Dit geeft het Boeuf d’Or rundvlees zijn unieke smaak en malsheid. Moderne producten als oliën en vetten worden bij onze runderen geweerd.
 
Wat betekent dit voor u 
Bij Ambachtelijke Slagerij Grashuis bent u verzekerd van uitstekende slagerskwaliteit rundvlees. Het is rijk van smaak, botermals en vooral erg lekker en met het kopen van dit rundvlees draagt u een steentje bij aan het welzijn van de Boeuf d’Or runderen.
 
Kom gerust ‘ns langs bij Slagerij Grashuis om te proeven van deze bewuste en heerlijk lekkernij. 

Reactie toevoegen