Derde plaats Pinquin

Afgelopen zaterdag stond de Wiekebokaal op het programma voor zwemvereniging de Pinquin. Bij deze wedstrijd wordt er als ploeg gestreden om de grote beker.

De Pinquin liet zich van zijn beste kant zien en wist op een knappe derde plaats te eindigen. Individueel waren er op elke afstand medailles te halen voor de zwemmers. Goud werd er binnen gesleept door: Elene Doesburg, Sara Doesburg, Marielle Dolfijn, Vincent Hartman (2x), Arwen Snip, Tim Speijer (2x) en Willianne Vos (2x). Zilver werd er gehaald door: Ellen Altena, Laura Altena, Ilse Boer, Elena Doesburg, Marthijs Hogerman en Arwen Snip. En brons werd behaald door: Ellen Altena, Ilse Boer, Sara Doesburg, Marthijs Hogerman, Christian Muthert, Silke Snip en Yvonne Wilts. Tevens wisten beide estafette ploegen van de Pinquin zich ook op het podium te zwemmen wat resulteert in een totaal van maar liefst 25 medailles! Naast al die medailles en een grote beker werden er ook nog 28 persoonlijke records gezwommen, dus al met al een topdag voor de Pinqu