7 tegen 7 toernooi

Op zaterdag 19 mei jl. werd voor de derde keer op rij een 7 tegen 7 voetbaltoernooi voor 35+/45+ mannen gehouden op sportpark ‘De Bouwte’ te Meeden. Met negen teams was dit weer een leuk en groots opgezet toernooi, de ploegen werden ingedeeld in twee poules.
De hoofdmoot van dit toernooi was gezellig sportief samenzijn met leuke wedstrijden en hier gaven alle ploegen dan ook goed gehoor aan. Geen enkele wanklank werd er gehoord van de deelnemende ploegen.
Nadat de poulewedstrijden waren gespeeld was duidelijk dat Meeden zondag op de 9e en laatste plaats geëindigd was. Om plaats 7 en 8 werd het een strijd tussen Wildervank en L.E.O. (Loon) en hier wonnen de Drenten met 0 - 1. Om plaats 5 en 6 moesten Meeden zaterdag en Muntendam tegen elkaar spelen en hier was Meeden de winnaar met 1 - 4.
Plaats 3 en 4 was een strijd tussen G.E.O. (Garmerwolde) en Old Star Team. De ‘stars’ wonnen hier met 2 - 0.
De finale was een strijd tussen Oud WMC en Pekelder Boys. De reguliere speeltijd, 1x een kwartier, leverde geen winnaar op namenlijk 1 - 1. Hierna zouden strafschoppen uitkomst moeten bieden. Na beide 3 keer een strafschop te hebben genomen schoot Oud WMC één keer raak en Pekelder Boys geen enkele keer.
Dus de winnaar van de tweede editie schreef ook de derde editie op hun naam.
De organisatie zal evalueren en kijken of er ook een vierde editie zal komen op sportpark ‘De Bouwte’ te Meeden.