Keurslager Grashuis viert 15-jarig bestaan

Zaterdag 3 maart jl. bestond Keurslager Grashuis 15 jaar. In 1997 startten Peter en Margriet Grashuis hun Keurslagerij aan de Spoorstraat te Zuidbroek. 
 
Welkom
De onlangs geopende COOP Supermarkt werd door Keurslager Grashuis gevierd met een opvallende actie: op vertoon van de kassabon van de supermarkt kregen klanten gratis grillworst. “Het was een groot succes. We zijn blij met de komst van de supermarkt. Samen sta je sterker dan alleen”, aldus Margriet Grashuis.
 
Verleidelijk
Als je de Keurslagerij binnen stapt krijg je vanzelf honger. “Na de verbouwing van de winkel in 2003 kwam er naast de specialiteiten, barbecue, gourmet en de broodjes, meer ruimte voor onze maaltijden en snacks die we dagelijks vers maken.” En dat is te merken want in de winkel ruik je dat er net gegrild wordt. Op de vraag welk product ze zelf het lekkerste vinden antwoord Peter meteen: “de droge worst”. Margriet denkt iets langer na en zegt dan: “Eigenlijk heb ik geen favoriet, alles is even lekker. Maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor de sucadelapjes van het Boeuf d’Or rundvlees.”
 
Boeuf d’Or en Porc d’Or
Keurslagerij Grashuis heeft ervoor gekozen te werken met verantwoord vlees. Het rundvlees van Boeuf d’Or (letterlijk: rund van goud) is afkomstig van een speciaal ras: de blonde d’Aquitaine-runderen. Deze voldoen aan speciale eisen op het gebied van afkomst, gezondheid, welzijn, slachting en verwerking. Het resultaat: mager en mals vlees van hoogwaardige kwaliteit en vol van smaak. 
Porc d’Or varkensvlees staat voor welzijn voor de dieren en gezondheid voor de mens, dier en omgeving. Het is eerlijk varkensvlees van een bijzondere kwaliteit én met een heerlijke volle smaak. 
“We vinden duurzaamheid belangrijk, maar vinden ook dat dat niet ten kosten moet gaan van de kwaliteit en smaak. Daarom is onze keus gevallen op Boeuf d’Or en Porc d’Or.”
 
Streekprodukten
Sinds deze week verkopen Margriet en Peter ook streekproducten. Een opvallende keuze voor een slagerij. “Misschien, maar het is ook heel logisch. Een slagerij is niet meer zoals vroeger, toen we begonnen. De slagerij anno 2012 is een eetwinkel. Dat zie je ook aan ons assortiment maaltijden en (rauwkost)salades, snacks, brood en banket. Eigenlijk moeten klanten bij ons terecht kunnen voor al hun verswaren. Daarom hebben we besloten om ook streekproducten aan te bieden. Men moet dan denken aan bijvoorbeeld kaas, jam en sappen. En allemaal ambachtelijke, eerlijke boerenproducten. Producten die onderscheidend zijn in smaak en kwaliteit. En zonder toevoegingen. Dat zie je en dat proef je. Daarom vinden we het ook zo goed passen bij ons assortiment.”
 
Feestweek
Het 15 jarig jubileum laat de Keurslagerij natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. “Deze week is het feest in de winkel”, aldus Margriet. “Het bestaansrecht van de winkel hebben we te danken aan onze klanten dus vieren we dit feest ook echt met onze klanten. Voor iedereen is er wel een leuke actie. Alle klanten die meer dan € 15,- besteden krijgen een gratis big shopper. Onze sparende klanten krijgen gratis dubbele spaarpunten. Trouwens, klanten die nu beginnen met sparen profiteren ook gelijk van deze actie. En de kinderen kunnen grabbelen. Ook is er vrijdag 9 maart een proeverij van maaltijden en salades.” Tijdens deze proeverij kunnen de klanten kennis maken met de nieuwe rauwkostsalades en maaltijden die Keurslagerij Grashuis verkoopt. Naast deze actie zijn er ook speciale jubileum aanbiedingen. “Iedereen is van harte welkom!” besluit Peter zijn verhaal.

Reactie toevoegen