Cafetaria De Koepel is weer open!

Na een intensieve, maar vooral ingrijpende verbouwing, heeft Hotel-Restaurant-Bar-Cafetaria De Koepel haar deuren geopend. De grondige verbouwing heeft maar liefst vijf maanden geduurd, maar het resultaat mag er zijn. 
De Koepel Zuidbroek
“Het geheel is totaal vernieuwd en gemoderniseerd, alles is opnieuw geschilderd, ingericht en de presentatie is helemaal anders. De Koepel heeft een totale facelift ondergaan”, vertelt de nieuwe eigenaar Geert Geerdes. Hij vond het tijd worden dat Zuidbroek weer kon beschikken over een kwaliteits cafetaria. De heer Geerdes heeft al 25 jaar een cafetaria in Hoogezand en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de horeca. “Nu het helemaal klaar is, zijn we enorm trots op het eindresultaat! Een prachtige Hotel-Restaurant-Bar-Cafetaria met gezellige zitjes en een mooi terras. Bovendien hebben we ook flink geïnvesteerd in nieuw apparatuur”, aldus de heer Geerdes. U kunt bij 'De Koepel' een snack halen in de cafetaria, maar ze serveren ook verschillende soorten stokboodjes of wat dacht u van plate service gerechten geserveerd met frisse sla en patat of aardappelschijfjes. Ook voor shoarma en spare-ribs kunt u terecht bij De Koepel. Elke donderdag is er een schoteldag, dit houdt in dat alle shoarma en spare-ribs schotels een speciale prijs hebben. “Binnenkort wordt er nog een officiële opening gepland en dan komen we ook nog met een aantal leuke openingsacties! Vanaf 26 september wordt de Heiligelaan opgebroken en wordt de straat vernieuwd. De Koepel blijft wel bereikbaar. We pakken flink uit met een drie dolle dagen actie voor 3, 4 en 5 oktober”, zegt de heer Geerdes. Kortom het is de moeite waard om even langs te gaan. ‘De Koepel’ hoopt u spoedig als gast te mogen begroeten. 

Reactie toevoegen