Dames v.v. Muntendam verliezen finale

De dames van v.v. Muntendam hebben de finale tijdens de eindronden van het Noordelijke Voetbal beker toernooi verloren. Na twee jaar winnaar te zijn geworden van de Noordelijke Voetbal beker toernooi zijn de dames van Muntendam er niet in geslaagd om voor de derde keer deze beker mee naar huis te nemen. Tijdens de finaledag in Genemuiden wonnen de dames enigszins geflatteerd de eerste wedstrijd van CNC uit Stiens. Dit nog jonge elftal met vele getalenteerde voetballende vrouwen kwam na de pauze op een 1-0 voorsprong, nadat daarvoor een aantal kansen waren ge-creëerd maar niet tot een voorsprong leidde. Drie minuten voor het eindsignaal verschijnen de Muntendammer dames plotseling voor het doel van CNC en Agnes Meulenbelt verzilverd deze kans waardoor Muntendam alsnog op 1-1 komt. Dit is tevens de eindstand waarna strafschoppen de finalist moeten aanwijzen. Doordat Muntendam hierin beter is, plaatst men zich voor de finalewedstrijd. In de finale treft Muntendam O.N.S. uit Sneek. De Muntendammer dames hebben in de eerste helft het beste van het spel, maar Sneek scoort uit de eerste en enige aanval op het Muntendammer doel de 1-0. In de tweede helft ontbreekt bij Muntendam de kracht om tot uitgespeelde kansen te komen. De dames uit Sneek hebben een duidelijk overwicht op het getoonde spel en halverwege de tweede helft komen ze dan ook op een 2-0 stand om vervolgens in de laatste minuut de derde goal te scoren. Met de 3-0 winst namen de dames uit Sneek de beker mee naar huis. De Muntendammer dames kunnen echter terugkijken op een zeer geslaagd seizoen met een tweede plaats in de reguliere competitie en een tweede plaats tijdens het Noordelijke Voetbal beker toernooi.