Grillroom, Döner en Shoarma in Muntendam

Donderdag 29 april is de opening van een nieuw ‘Eethuis De Palm’ aan de Nieuweweg in Muntendam. Eigenaar is Hlali Ayoub. Hij staat garant voor de beste shoarma en spareribs van Muntendam en omstreken. De in Midwolda wonende Hlali Ayoub werkt al 14 jaar in dit vak. De laatste  twee jaar in Veendam, Scheemda, Winschoten en omgeving. En nu begint hij een eigen eethuis in Muntendam. Het pand aan de Nieuweweg is helemaal opgeknapt. “Alles is opnieuw geverfd en schoongemaakt. Verder is er een nieuwe frituur, grill, diepvries, kassa, nieuwe inrichting en natuurlijk heerlijke nieuwe gerechten”, vertelt Hlali.
De Palm - Muntendam
Ook de buitenkant is goed aangepakt, een nieuwe dakgoot, alles is geverfd en mooie kleurige posters op de ramen. “Uitstraling is heel belangrijk”, zegt Hlali. “Ik vind het heel fijn, dat alles schoon en netjes is en dat de mensen graag komen. We hebben ook bewust gekozen voor een open keuken, zodat de mensen kunnen zien hoe hun eten klaargemaakt wordt.”
Het louter verse vlees, dat wordt gebruikt voor de shoarma-, döner-, kebab- en grill gerechten, is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zorgt het ruime assortiment ervoor dat elke klant kan genieten van de heerlijke, authentieke keuken.
De hele maand mei is er een actie: Iedere klant die twee schotels besteld (bezorging, afhalen of gezellig eten in het eethuis) krijgt een fles rode of witte wijn, naar keuze gratis! Reden genoeg om eens langs te gaan bij ‘Eethuis De Palm’ in Muntendam. ’s Maandags zijn ze gesloten maar de rest van de week van dinsdag tot en met zondag zijn ze in de loop van de middag en de avond geopend. Dat een broodje shoarma extra lekker smaakt als deze met liefde is bereid, bewijst eigenaar Hlali Ayoub. Jarenlang heeft hij zijn liefde voor het vak kunnen uitdragen in andermans zaken.
Nu met de opening van ‘Eethuis De Palm’, Grillroom-Döner-Shoarma is zijn grootste droom in vervulling gebracht.

Reactie toevoegen