Kennisgeving ontwerpbeschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Gasunie Transport Services, Zuidbroek
 
Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Menterwolde maken bekend, dat zij voornemens zijn om de aan Gasunie Transport Services (GTS),  voor de inrichting gelegen aan de Hondenlaan ong. te Muntendam, verleende omgevingsvergunning te wijzigen.
 
Terinzagelegging
De ontwerpbeschikking ligt gedurende zes weken (van donderdag 31 augustus 2017 tot en met woensdag 11 oktober 2017) op werkdagen ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Menterwolde.
 
Zienswijzen
Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Menterwolde, Postbus 2, 9649 ZG Muntendam. In deze periode kunnen ook mondelinge zienswijzen worden ingediend. Hiervoor wordt gelegenheid geboden na telefonische afspraak met de heer H. Kielstra (tel. 0598-788362) van de Omgevingsdienst Groningen.
 
Beroep  
Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend wanneer ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.