Film en diner

Noordbroek kookt voor Noordbroek. Een avondje heerlijk dineren en hierna ontspannen genieten van een mooie film. Dit kan in het MFC in Noordbroek op vrijdagavond 28 april.
Film en diner
Initiatiefnemers zijn Gea Witteveen en Adri Wolters uit Noordbroek. Al een tijdje liepen zij rond met het idee om gezamenlijk met buurtbewoners te koken en eten. Dit idee waaraan ook een filmavond is gekoppeld, is nu werkelijkheid geworden “.... een avondje uit, maar toch thuis ...”
De beheerder van het MFC en dorpshuis de Klipheerd, Johan de Vries, had in het verleden goede ervaringen met dit concept. Hij stelt de ruimte in het MFC graag beschikbaar. De bedoeling is deze culturele activiteit een aantal keren per jaar te organiseren. Deze eerste keer hebben Gea en Adri voor hen bekende inwoners uit Noordbroek en omgeving benaderd, die een deel van de Italiaanse maaltijd voorbereiden of helpen met de praktische organisatie op de avond. De gekozen film is de prachtige Italiaanse film 'Cinema Paradiso'.
Voor de toekomst wordt gedacht aan een kookploeg die roulerend een maaltijd samenstelt en een film uitzoekt. Iedereen is van harte welkom, zowel als consument, kok, hulp bij het serveren en opruimen of andere praktische zaken. Wil je voor deze avond een plekje reserveren dan kun je je opgeven bij Gea of Adri. Het aantal deelnemers is voor deze eerste keer beperkt; er zijn nog enkele vrije plaatsen.

Reactie toevoegen