25 Jaar drogisterij Wierenga

Zondag 9 april was het precies 25 jaar geleden dat Bert en Hillie Wierenga een nieuwe winkel in Noordbroek hebben geopend. Na eerst met een schilderswinkel en behangzaak te zijn gestart op 9 april 1984 hebben ze deze uitgebreid met een drogisterij. 
25 Jaar drogisterij Wierenga
“De drogisterij is begonnen met de ‘stip drogist’ formule waardoor mensen hun boodschapjes niet bij de drogist deden maar bij ‘Stippie’ en na 25 jaar horen we dit nog steeds regelmatig voorbij komen. Natuurlijk zijn wij niet alleen drogist, want we hebben er tegenwoordig steeds meer functies bij gekregen. Denk hierbij aan een depot voor stomerij/kledingreparatie en schoen- makerij, we maken pasfoto’s en verkopen staatsloten, krasloten e.d. en zijn ook een DHL servicepunt voor het halen en brengen van pakketten. Daarnaast zijn we sinds kort aangesloten bij ‘bewustwinkelen.nl’ waar u keuze heeft uit meer dan 67.000 producten. Zo kunt u nu ook online vele producten bestellen en deze de dag erna bij ons afhalen”, aldus Sandra Wierenga.
“Nadat we van Stip zijn overgestapt naar de DA formule en daarna de Uw eigen Drogist formule te hebben gehad zijn we nu alweer een poosje met alle tevredenheid onder onze eigen naam aan het werk. De vaste gezichten van de winkel zijn nog steeds Hillie en dochter Sandra Wierenga en zowel moeder als dochter zijn vanaf dag 1 in de winkel te vinden. Door de jaren heen hebben we veel mooie en ook minder mooie gebeurtenissen met onze klanten mogen delen. En na 25 jaar zie je nu inmiddels ook weer mensen met kleine kinderen in de winkel komen die wij zelf nog in de kinderwagen hebben zien liggen en dat zijn toch ook wel hele leuke dingen. 25 Jaar mooie herinneringen met veel lieve mensen en klanten die ons een warm hart toedragen, wij zijn dankbaar om uw drogist te zijn in een prachtig dorp als Noordbroek. Heel graag willen wij al onze klanten bedanken voor al het vertrouwen wat jullie de afgelopen jaren in ons hebben gesteld en we hopen de komende jaren met net zoveel plezier jullie te mogen bedienen.”
 
Als dank voor het vertrouwen in de afgelopen jaren willen Hillie en Sandra Wierenga dit samen met u vieren op 13, 14 en 15 april met een aantal leuke acties en natuurlijk met een presentje voor al hun klanten. “Graag zien we u op één van deze dagen en kunnen we even tijd vinden om samen onder het genot van een kop koffie/thee nog even terug te kijken op de afgelopen 25 jaar.” 
 
Graag tot ziens
Hillie en Sandra Wierenga  

Reactie toevoegen