‘Sprookjes Getsie Derrie’

Vroeger zijn ze ons veel voorgelezen, maar we hebben ze zelf ook veel gelezen: sprookjes. Heel veel spannende, fantasievolle verhalen in een boek. Vaak versierd met kleurrijke illustraties. Maar, wat gebeurt er in de sprookjeswereld als wij, midden in een verhaal, het boek dichtklappen? Klopt ons beeld van de sprookjeswereld dan nog wel?
Jong Toveroos speelt, op zaterdag 8 april, het stuk: ‘Sprookjes Getsie Derrie’ geschreven door Martzen Tichelaar. Ze zullen u meevoeren in een kleurrijke fantasiewereld waar twee vreemde figuren de boel op stelten zetten. Snode plannen in een sprookjeswereld? Dat kan nooit goed gaan!
Hoe zal het aflopen met de ontvoerde Sneeuwwitje? Waarom is zij ontvoerd? Zullen de andere sprookjesfiguren haar kunnen redden? En krijgen ze de snode figuren weer op het goede pad? Of worden we juist volledig op het verkeerde been gezet? Want: waarom praat een brievenbus? Zijn er betoverde bloemen? En wie is verliefd op wie? 
Zal de inspecteur van de sprookjeswereld de boel weer in het gareel kunnen krijgen? Immers, regels zijn regels. Sprookjes horen te gaan zoals het hoort, toch? Maar zullen de sprookjes ooit nog hetzelfde zijn? Zullen wij ze nog herkennen uit de boeken in onze boekenkast? 
 
‘Sprookjes Getsie Derrie’ is leuk voor jong en oud. Wilt u, uw kinderen, neefjes en nichtjes, opa’s en oma’s weten hoe dit allemaal afloopt? Heeft u zin in een leuke, fantasierijke avond uit? Kom dan op zaterdag 8 april naar de uitvoering van Jong Toveroos in De Broeckhof te Zuidbroek. 
Waar? De Broeckhof Zuidbroek
Wanneer? Zaterdag 8 april
Hoe laat? Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.15 uur
Kosten? Voorverkoop €6.50.
Aan de zaal €7.50. Incl. 1 kop koffie of thee
Voorverkoop? Coop te Zuidbroek en Drogisterij Wierenga te Noordbroek

Reactie toevoegen