Lenteborrel bij Poko-Loko

Afgelopen donderdag heeft kindercentrum Poko-Loko haar jaarlijkse lenteborrel gehad. Ondanks wat minder inschrijvingen werd het druk bezocht, een leuke verrassing voor de ouders en medewerkers! De sfeer was heel gezellig, moeders vertellen:
Lenteborrel bij Poko-Loko
Moeder Joyce: “Het mooie aan Poko Loko is de grote flexibiliteit, Kirsten (4) komt eerder/later/niet of extra, een mailtje en het is geregeld. Daarbij is er oog voor wie Kirsten is en wat zij vraagt. Alle ideeën die ik had over de kinderopvang, een 'opvangfabriek' bleken te berusten op vooroordelen. De flexibiliteit is wat wij vragen, kunnen zijn wie je bent is wat Kirsten vraagt, wij zijn ontzettend tevreden met de keuze voor Poko Loko!”
Moeder Tina: ‘Wij kiezen voor Poko Loko omdat het voor ons belangrijk is dat Gijs (2) naar een opvang gaat waar hij het naar zijn zin heeft. De manier van
omgaan zowel met de kinderen als ouders vinden wij een prettige manier. Er kan open en eerlijk gecommuniceerd worden. Er worden veel activiteiten georganiseerd wat Gijs erg leuk vind! 
 
Bedankt voor de gezellige lenteborrel en tot snel.”
Moeder Marieke: “Poko Loko is mijn nummer 1 omdat ik kies voor een prettige, veilige, professionele plek waar mijn dochter (3) zichzelf mag zijn. Voor mijn dochter is het een tweede huis, voorbereiding op school en een plek waar ze gewoon heerlijk spelen mag. De medewerkers en directie zijn zeer betrokken en gaan liefdevol en met veel respect met mijn dochtertje om. Wanneer dat nodig is wordt er meegedacht en komt er altijd wel een oplossing. Kortom, ik ben zeer tevreden!”
Moeder Marjan: “Jordy (5) had, dankzij de stimulatie van de Poko Loko medewerkers gedurende zijn kinderopvangjaren, een voorsprong in zijn taalontwikkeling toen hij startte in groep 1 van de basisschool.”

Reactie toevoegen