Inloopavond sporthal De Menterne en omgeving

De gemeenteraad heeft het college de opdracht gegeven om een visie voor de dorpskern in Muntendam te maken, waarbij een onderdeel de verbetering van sportaccommodatie De Menterne is. Op dinsdag 28 februari organiseert de gemeente van 19.30-21.00 uur een inloopavond over dit onderwerp. 
Samen plannen maken
Het maken van een visie doen we niet alleen, dat willen we in nauw overleg met de sportverenigingen en andere belanghebbenden doen. De afgelopen periode hebben we veel input gekregen van gebruikers van de sporthallen in Muntendam. Zij hebben aangegeven welke zaken belangrijk zijn bij het uitoefenen van hun sport en waaraan een sportzaal, voor hun tak van sport, moet voldoen. Ook brachten belanghebbenden en omwonenden goeie ideeën in over de mogelijke invulling en verbetering van sporthal de Menterne en de directe omgeving. Wij hebben de afgelopen weken gekeken of we de aangedragen ideeën kunnen verwerken in haalbare plannen. Voor de toekomst van het dorpshart ligt er nu een globale doorkijk naar de toekomst. Voor sportaccommodatie De Menterne hebben we al meer kunnen uitwerken: we hebben gekeken hoe we sportverenigingen zo goed mogelijk kunnen onderbrengen in De Menterne, hoe dit gebouw een aantrekkelijke ontmoetingsplaats kan worden en we kunnen een paar varianten op de mogelijke verbouw laten zien.
Wilt u zien hoever we zijn?
We willen u graag laten zien wat we voor ogen hebben en wat de opties zijn. Ook horen we graag uw gedachten hierbij. Daarom organiseren we dinsdag 28 februari een inloopavond van 19.30-21.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Muntendam. U kunt dus zelf bepalen welk tijdstip u het beste past, het is geen plenaire vergadering maar we willen juist in kleine kring met elkaar in gesprek. We zien u graag dinsdagavond 28 februari. Mocht u niet kunnen komen maar wel iets mee willen geven, dan kunt u dit doorgeven aan Jan Blaauw, j.blaauw@menterwolde.nl

Reactie toevoegen