Praktijk oefentherapie weer open

Na een periode van sluiting door omstandigheden gaat de praktijk voor oefentherapie van Caroline Alberti weer open. De praktijk zal niet meer als eenmanszaak verder gaan, want er komt een collega bij. Lisa de Vroedt zal samen met Caroline Alberti de praktijk gaan voortzetten.
Praktijk oefentherapie weer open
Voor pijnklachten  en aandoeningen van het houdings -en bewegingsapparaat maar ook voor spannings gerelateerde klachten kunt u in de praktijk terecht. De behandelingen worden volledig vergoed vanuit de aanvullende verzekering. "U kunt ook zonder tussenkomst van de huisarts of een andere verwijzer een afspraak met ons maken." Voor meer informatie kunt u de website www.oefentherapiezuidbroek.nl bezoeken.
 
Even voorstellen:
“Mijn naam is Lisa de Vroedt. Ik ben oefentherapeut Cesar en RGM practitioner. Per 1 Februari 2017 ga ik in de Praktijk van Caroline Alberti aan de slag.
Als regulier oefentherapeut Cesar ben ik bekend met diverse problematiek, waaronder nek-schouderklachten, rugklachten, SI-klachten, spanningshoofdpijn, heup en/of knie klachten, scoliose en artrose. Mijn doel als oefentherapeut is de cliënt bewust te maken van eigen fysieke mogelijkheden en het aanleren van een optimaal en gezond beweegpatroon.
Sinds januari 2016 werk ik tevens als oefentherapeut Cesar bij Oefentherapie Hoogezand samen met mijn 6 collega’s. Iedere therapeut richt zich op een eigen doelgroep waardoor zo iedere cliënt gerichte zorg krijgt. Zo is er een specialisatie in kinderoefentherapie, bekkenoefentherapie en oefentherapie voor zwangere en chronische pijn.

Reactie toevoegen