Op en top kerst

Voor ouders en leerlingen op obs Burgemeester Verkruisen. Woensdag 21 december, rond de klok van 17.00 uur, was het een komen en gaan van ouders op obs Burgemeester Verkruisen. Zij brachten heerlijke gerechten voor het jaarlijkse kerstdiner voor leerlingen van de school. 
Op en top kerst
De kinderen lieten zich al dat lekkers goed smaken en genoten van het gezellige kerstfeest op hun school. Het feest beperkte zich niet tot de kinderen. Ook aan de ouders - die met zoveel zorg het kerstmaal hadden verzorgd - was gedacht. Op het schoolplein konden zij onder het genot van een kop chocolademelk of glühwein genieten van de muziek die ten gehore werd gebracht. 
Directeur Eilt Loots kijkt terug op een gezellige kerstweek: “We hebben de afgelopen week weer heel veel ouders in de school mogen begroeten. Ze stonden voor ons klaar tijdens het kerstdiner en ook tijdens de overige kerstactiviteiten. Met hun hulp en steun hebben de kinderen intens genoten van deze laatste schoolweek voor de kerstvakantie. Een woord van dank is hier dan ook zeker op z’n plaats!”

Reactie toevoegen