Doe mee aan de Santa Run

Op vrijdagavond 16 december organiseert WS Running & Bootcamp de 2e editie van de Santa Run Menterwolde. Een recreatief wandel- en hardloop evenement in kerstsfeer voor jong & oud t.b.v. het KWF.
Doe mee aan de Santa Run
Er wordt een route van ca. 1,5 km uitgezet door de straten van Muntendam met start en finish bij sporthal Ruitershorn. Deze route kan en mag maximaal 7x worden afgelegd.
Alle deelnemers ontvangen een kerstmuts van de organisatie en na afloop is er voor iedereen een warm drankje. De 1e editie van de Santarun bracht ca. 150 deelnemers naar Muntendam. “We verwachten bij de 2e editie zo rond de 200 deelnemers te mogen verwachten en maken er weer een leuke avond van!”, laat organisator Wouter van Riet weten.
De start is bij Sportcentrum Ruitershorn in Muntendam. De opbrengst wordt als donatie aan het KWF geschonken. Aanmelden kan vooraf per mail en op 16 december vanaf 17.00 uur bij Sportcentrum Ruitershorn, de start van de 2e Santa Run is om 19.00 uur. Het mooiste is natuurlijk dat alle deelnemers (weer) verkleed als kerstman of -vrouw aan de start verschijnen bij Sportcentrum Ruitershorn.

Reactie toevoegen